12/21/10

VOORLETTERS


Initialen als een symbool van een BEDRIJF


Vergeleken met een horloge accu is het hart van het horloge of het kan worden gezegd batterij is het leven bloed van deze uren. Niet ver weg is het ook met de parabel van de hierboven ... De initialen zijn het hart van een bedrijf of onderneming ... we proberen om een persoon geboren met een naam? Hoe kunnen we weten dat degene voorstellen? hoe kunnen we hem herkennen, terwijl hij hem zelf niet weet wie hij is, misschien als die persoon is het egoïsme dat hight hij zou zeggen: "Ik ben ja ik ben". gekke antwoorden op de persoon die hem zelf noemt, zonder te weten wie ze was. Met een wijze dan ook zonder een identiteit, bijvoorbeeld, in deze wereld er wel of niet iets dat werd geboren zonder een naam? Zeker niet! hebben allemaal namen, zodat anderen ze kunt herkennen of kunnen worden gebruikt als een speciale functie voor de eigenaar van de naam.

Initialen op Terug naar het onderwerp, als u wilt dat uw bedrijf vooruit, een naam te geven van uw bedrijf is. We hebben niet om te schrijven alle letters zijn er in naam van uw bedrijf, bijvoorbeeld als deze "U heeft een bedrijf Sinar Abadi, een of drie letters van de naam Neem bijvoorbeeld, nemen we de letter" S "brief over deze een is genoeg om woorden Sinar Abadi ook kan worden opgenomen onder de initialen van de Sinar Abadi naam staat, zodat mensen die zien het al snel de betekenis van de brief te begrijpen "S" is bijvoorbeeld het volgende initialen.:













Of initialen hieronder:



















Beide initialen dezelfde zijn initialen alleen worden gedaan met verschillende motieven, de initialen van de eerste met behulp van een model dat distilir blad en een tweede beeld een distilir bloemmotief gebruikt.

No comments:

Afya Specialty Pharmacy